2021. jan 08.

5+1 ok, miért bízz meg profi lakberendezőt enteriőröd kialakításával

írta: rebuild.hu
5+1 ok, miért bízz meg profi lakberendezőt enteriőröd kialakításával

vaci40airbnb_10.jpg

Eddig úgy gondoltad, nincs szükséged szakértőre az otthonod, irodád vagy üzleted berendezéséhez Felesleges pénzkidobás, hiszen te is meg tudod csinálni? Mindannyian használtunk már csapot, ez mégsem jelenti azt, hogy értenénk a vízvezeték szereléshez. Ugyanez igaz a lakberendezésre is, attól még, hogy mindannyian tartózkodtunk már bútorok között, még nem biztos, hogy esztétikusan és hatékonyan rendeznénk be egy teret. A REBUILD-nél ismerjük és megértjük az aggodalmaidat, lakberendezési munkáink során épp ezért törekszünk, hogy a szakmai szempontok figyelembevételével a Te igényeidhez igazodva alakítsuk ki otthonod vagy akár irodád, üzlethelyiséged enteriőrjét.

pausz-interior-white.png

Sok sztereotípia él a lakberendező munkájával kapcsolatban, de mi a REBUILD-nél munkáink során igyekszünk egy bizalmi kapcsolatot kialakítani, ami hozzájárul ahhoz, hogy megvalósítsuk álmaid otthonát, irodáját. Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segítünk, hogy a színek, minták és formák kavalkádjában megtaláld a hozzád és az életstílusodhoz leginkább passzoló darabokat. A rendelkezésre álló keretek figyelembevételével a tér, funkció és esztétikum harmóniájára törekszünk, miközben levesszük a keresgélés, méricskélés, utánajárás terhét a válladról.

Összegyűjtöttünk 5+1 indokot, miért érdemes profi lakberendezőre bíznod enteriőröd kialakítását!

1. Időt és pénzt takaríthatsz meg

A legmarkánsabb sztereotípia a lakberendezővel kapcsolatban, hogy drága és csak felesleges pénzkidobás. A lakberendező munkájának természetesen van egy díja, amely azt is magába foglalja, hogy leveszi a válladról a lakberendezéssel járó terheket, így az interneten való keresgélés és utánajárás hosszas órái helyett az igazán fontos feladatokra koncentrálhatsz. Azonban nemcsak az idődet és energiádat szabadítja fel a lakberendező, de anyagi oldalon is megéri, hiszen nem kell feleslegesen költened olyan dolgokra, amiket aztán nem is tudsz felhasználni a végső enteriőrben.

2. Több éves szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik

A lakberendező tudja, hogy mi időszerű és mi időtálló. Beleszerettél egy képbe a Pinteresten, és elhatároztad, hogy ugyanolyan enteriőrt szeretnél magadnak is? Az interneten és magazinokban látott lakberendezési trendek elsőre jól mutathatnak, de nem biztos, hogy a te otthonodban is épp ugyanolyan lesz a végeredmény, vagy évek múltán is szívesen nézed majd ugyanazt a metro csempét. Lakberendezés során ügyelünk arra, hogy tartós megoldásokban gondolkodjunk, amelyek nemcsak korszerűek, de az idő próbáját is kiállják. A REBUILD-nél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy folyamatosan képezzük magunkat, szakmai kiállításokon szélesítjük a látókörünket, hogy mindig a legmagasabb színvonalú tanácsokkal láthassunk el.

3. Ismeri a legjobb és legmegbízhatóbb forrásokat

Ha egyszer rákattintasz egy bútorüzlet oldalára, hogy felmérd a kínálatot, onnantól kezdve más bútorgyártók és webshopok hirdetései fognak üldözni bármerre is járj az internet. A választék végeláthatatlan, a munkahelyi és családi kötelezettségek mellett feldolgozhatatlan. Míg Te újabb és újabb katalógusokat böngészel végig, hogy megtaláld a megfelelő bútort, mi pontosan tudjuk, mit, honnan és mennyiért érdemes beszerezni. Ráadásul a beszállítókkal kialakult több éves munkakapcsolatnak köszönhetően kedvezményes áron tudjuk ezeket beszerezni, és az esetleges hibák javítása, a garancia érvényesítése is gördülékenyebben zajlik.

4. 3D látványtervet készít

Lehet, hogy kevésbé vagy vizuális alkat, nehezen tudod elképzelni, hogyan fog mutatni egy csempe vagy hogyan illeszkedik majd egy bútor a későbbi környezetébe. Ezt a REBUILD-nél a lakberendezési folyamat során 3D látványtervekkel hidaljuk át. A 21. század adta lehetőségeket kihasználva, a valósághoz nagyon közeli, méretarányos, a sík térből kilépő 3D látványtervekkel sokkal könnyebben bele tudod élni magad az enteriőrbe.

5. Nem mennek rá az idegeid a projektre

Egy otthon, de akár iroda vagy üzlethelyiség berendezése stresszes feladat. A legegyszerűbben egy lakberendező igénybevételével spórolhatod meg magadnak az idegeskedést, telefonálgatást, a beszállítókkal való egyeztetést, hiszen neki sokkal nagyobb rutinja van ebben, pontosan tudja, hogyan kell a felmerülő problémákat kezelni. Az ügyfél nyugalma elsődleges szempont a REBUILD-nél, amit a kölcsönös bizalmon alapuló partnerség garantál. 

+1. A végeredmény magáért beszél

Alapvetés, de azért fontos kiemelni, hogy a lakberendező nem csak egy bútor- és kiegészítőhalmazt tesz be a térbe. A gondosan és tudatosan megválasztott tárgyak a térben egységgé állnak össze, hogy mind vizuális, mind funkcionális szinten szolgáljanak téged a mindennapokban. A REBUILD hitvallása az ember, tér és funkció harmóniája, ami minden lakberendezési munkánkat áthatja.

lakas_felulnezet_3.jpg

Szólj hozzá

építészet tervezés lakberendezés lakásfelújítás belsőépítészet generálkivitelezés rebuild pauszinterior pauszarchitecture